Jul2020-09-11T17:03:57+00:00

Jul

Bestilling senest 7 dage før arrangement

Ring og spørg om allergener

Mortens aften

Torsdag den 10 november

Forret

 2 stk. tarteletter
m/ hjemmelavet høns i asparges

Hovedret
Helstegt and fyldt med æbler & svesker
m/ hjemmelavet rødkål, brunede & rustikke kartofler, hertil mormors andesovs

179,-
min. 2 kuverter

Tilkøb af dessert 
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce

39,-


Julebuffet

(Min. 20 personer)

Forret
Tartelet m/høns i asparges
Fiskefilet m/remoulade & citron
Æg og rejer
Hertil brød & smør

Hovedret
Ribbensteg m/brunede kartofler, rødkål & brun sovs
Helstegt and m/grønlangkål & sauce
Æbleflæsk m/syltede rødbeder
Hertil brød og smør

Dessert
Ris a la mande m/kirsebærsauce

249,- pr. person

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
(pr. 20 personer)
549,- pr. person


Juleand

Forret
2 stk. tarteletter
m/ hjemmelavet høns i asparges

Hovedret
Helstegt and fyldt med æbler & svesker
m/ hjemmelavet rødkål, brunede & rustikke kartofler, hertil mormors andesovs

Dessert 
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce

199,-
min. 8 kuverter


Julesteg

Forret
2 stk. tarteletter
m/ hjemmelavet høns i asparges

Hovedret
Gammel dags flæskesteg
m/ hjemmelavet rødkål, brunede & rustik kartofler, hertil mormors sovs

Dessert
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce

189,-
min. 12 kuverter