Buffet2021-10-26T17:34:10+00:00

Buffet

Bestilling senest 14 dage før arrangement
Min. 20 personer

Ring og spørg om allergener

Familiebuffet

Forret
Tarteletter m/ høns i asparges
Ovnbagt laks m/ appelsin
Hertil brød & smør

Hovedret
Langtidsstegt oksefilet
Spareribs
Flødekartofler (varmes ved kunden)
Bagte kartofler m/ smør
Pastasalat m/ peberfrugt, rucola soltørrede tomater & basilikums olie
Blandet salat m/ dressing
Hertil brød & smør

Dessert
Hel islagkage m/ vanilje & chokolade
Citronfromage

295,- pr. person

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
pr. 20 personer
 595,- pr. person 

Klassisk selskabsbuffet

Forret
Tarteletter m/ høns i asparges
Koldrøget laks på sprød salat bund
Hertil brød & smør

Hovedret
Wienersnitsel m/wienerdreng & ærter
Langsø Gryderet m/cocktailpølser
Blandet salat m/ rød dressing
Smørstegte kartofler
Smørsauce

Dessert
Æblekage
Citronfromage

295,- pr. person

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
pr. 20 personer
 595,- pr. person

Konfirmationsbuffet

Forret
Skaldyrssalat i cremede pandekager
Røget andebryst på sprød salatbund & sauce cumberland
hertil brød & smør

Hovedret
Langtidsstegt lammekølle m/ citron & mynte
Helstegt oksestriploin
Skysauce
Ovnstegte kartofler m/ krydderurter
Broccolisalat m/ bacon

Dessert 
Gateau Marcel m/ appelsin & mynte
Ostebord af 3 slags m/ brød & smør

439,- pr. person

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
Kaffe & te
739,- pr. person

 Bryllupsbuffet

Forret
Lakseroulade
Røget andebryst m/ sauce Cumberland
Hertil brød & smør

Hovedret
Helstegt Ribeye af Wingham fra Australien
Marineret nakkefilet af gris
Timian skysauce
Ovnbagte kartofler m/krydderurter
Pastasalat m/ peberfrugt, rucola soltørrede tomater & basilikums olie
Blandet salat m/ dressing
Hertil brød & smør

Dessert
Islagkage m/ vanilje & chokolade
Gateau Marcel m/ mynte & appelsin

389,- pr. person

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
(pr. 20 personer)
 689,- pr. person