Bryllup2020-09-11T17:07:18+00:00

Bryllup

Bestilling senest 7 dage før arrangement

Ring og spørg om allergener

Menu

min.  10 personer

Lakseroulade på sprød salatbund
m/ brød & smør

Langtidsstegt oksefilet 
m/råstegte kartofler, sæsonens garniture hertil rødvinsauce  

Islagkage 

279,-


 Bryllupsbuffet

min. 20 personer

Forret
Lakseroulade
Pil-selv-rejer m/ dressing & citron
Hertil brød & smør

Hovedret
Helstegt Ribeye af Wingham fra Australien
Marineret nakkefilet af gris
Timian skysauce
Ovnbagte kartofler m/krydderurter
Broccolisalat m/ bacon
Blandet salat m/ dressing
Hertil brød & smør

359- pr. person

Dessert
Hel islagkage m/ vanilje & chokolade
Gateau Marcel m/ mynte & appelsin

Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
(pr. 20 personer)
 659,- pr. person