Bryllup
Bestilling senest 7 dage før arrangement
Ring og spørg om allergener
Menu
min. 10 personer
Lakseroulade på sprød salatbund
m/ brød & smør
Langtidsstegt oksefilet
m/råstegte kartofler, sæsonens garniture hertil rødvinsauce
Islagkage
279,-
Bryllupsbuffet
min. 20 personer
Forret
Lakseroulade
Pil-selv-rejer m/ dressing & citron
Hertil brød & smør
Hovedret
Helstegt Ribeye af Wingham fra Australien
Marineret nakkefilet af gris
Timian skysauce
Ovnbagte kartofler m/krydderurter
Broccolisalat m/ bacon
Blandet salat m/ dressing
Hertil brød & smør
359- pr. person
Dessert
Hel islagkage m/ vanilje & chokolade
Gateau Marcel m/ mynte & appelsin
Inkl. 6 fl. hvidvin, 6 fl. rødvin, 2 kasser sodavand, 1 fustager af 15 L
(pr. 20 personer)
659,- pr. person